fransförlängning-västerås-fransar

Volymfransar

Om du arbetar som fransstylist idag och är certifierad inom singelfransar är nästa steg i karriären att även bli certifierad i volymfransar. Då ska du gå vår fransutbildning inom volymfransar som är en fördjupad kurs för dig som endast arbetar med singelfransar i dagsläget. Med denna utbildning får du fördjupade kunskapar inom fransförlängning och kan efter avslutad kurs erbjuda dina kunder ytterligare en behandling i fransar.

Skönhetsskola med gott anseende

Vår skönhetsskola strävar efter högsta kvalité i allt vi gör. Det innebär att vi endast använder en egen produktserie under vår utbildning, alla våra lärare är noga utvalda och vi följer branschens riktlinjer noga. Med det sagt är vi stolta över att erbjuda dig en fransutbildning i volymfransar som håller hög standard.

Behörighet för att bli certifierad i volymfransar

Denna fransutbildning är en vidareutbildning och ger dig fördjupade kunskaper inom fransförlängning. Det innebär att du behöver särskild behörighet för att boka denna kurs. Du måste arbeta eller redan ha förkunskaper som fransstylist där du endast är certifierad i singelfransar.

Vad ingår i en grundutbildning för volymfransar?

Detta är en vidareutbildning inom fransförlängning och ger dig nya kunskaper i att arbeta med volymfransar. Efter utbildningen blir du certifierad fransstylist i volymfransar och kan således inkludera denna behandling i ditt utbud av tjänster.

  • Bokar du en fransutbildning i volymfransar så får du en utbildning i volym (och underfransar) inkl härdplastutbildning.
  • Inför utbildningen får du ett startpaket och teorimaterial till ett värde av 3.500 kr.
  • När du blivit godkänd erhåller du ett internationellt certifikat som visar att du är certifierad fransstylist inom volymfransar.

Utbildning som kombinerar teori och praktik

En bra utbildning kombinerar teori med praktik och vår skönhetsskola är inget undantag. Vi tror på att man lär sig av att göra vilket är anledningen till att vi under denna 3 dagar långa fransutbildning har två olika moment. Teori och praktik.

Teori

Under den teoretiska biten går utbildaren igenom våra material och de tekniker man använder när man fäster volymfransar. Vi lär dig hur man bäst skapar det fjäderliknande utseendet och hur man ska tänka när man fäster ett knippe med 2-5 fransar på varje enskild frans.

Praktik

Under den praktiska biten får du själv prova på att använda de tekniker vi pratat om under teorin. Då du redan har kunskaper i hur man fäster singelfransar handlar detta moment mer om att förstå skillnaden i tekniken. Den praktiska biten sker alltid under övervakning av vår ansvarige fransstylist så du alltid har coachning nära tillhands.

Vidareutbilda dig inom volymfransar – boka kurs idag!

Om du vill fortsätta utvecklas som fransstylist ska du boka vår vidareutbildning i volymfransar. Du fördjupar dina kunskaper inom fransförlängning och kan erbjuda dina kunder ytterligare en skönhetsbehandling. Kontakta oss redan idag för att få mer information inför nästa kursstart.

Gå vår vidareutbildning i volymfransar för att fördjupa dina kunskaper i fransförlängning. Efter avslutad kurs erhåller du ett certifikat.