fransförlängning-västerås-3Dbryn

Fransutbildning

Det här är vår grundutbildning för att bli fransstylist. Du får värdefulla kunskaper i volymfransar, singelfransar, underfransar och blir kvalificerad inom vår härdplastutbildning. Fransutbildningen kombinerar teori med praktisk erfarenhet.

Vad är en fransförlängning?

För att bli fransstylist måste du förstås ha ett intresse för fransar och fransförlängning. Detta är en skönhetsbehandling som blivit otroligt populär bland kunder och där det finns stor efterfrågan på duktiga fransstylister. Arbetet kräver precision och noggrannhet då vi fäster en individuell konstgjord frans på varje enskild ögonfrans för att skapa en öppen blick.

Vid en fransförlängning kan du erbjuda dina kunder olika utseenden för att uppfylla deras önskemål. Via vår fransutbildning lär du dig fästa singelfransar och volymfransar samt en kombination av dessa. Vi arbetar med olika längder och böjningar för en fransförlängning som ser naturlig ut.

Egen produktserie av fransar

Vår fransutbildnings upplägg och produkter är framtagna efter noggranna tester för att garantera ett förstklassigt utbud. I vår utbildning att bli fransstylist använder vi en egen produktserie av fransar och produkter som är mjuka, följsamma och skonsamma mot ögonområdet. Vi använder fransar i olika längder och böjningar.

Våra produkter är godkända av branschen. Vi är även noga med att använda moderna redskap som underlättar arbetet så att slutresultatet blir naturligt och hållbart.

Krävs speciell behörighet för att bli fransstylist?

Svaret på denna fråga är nej. Alla är välkomna att boka vår grundutbildning för att bli fransstylist. En förutsättning är såklart att du har ett intresse för skönhetsbranchen och ser denna utbildning som en språngbräda till en ny karriär inom skönhet.

Det krävs inga förkunskaper men våra fransstylister rekommenderar att göra ett spirometritest innan du påbörjar kursen. Då får du ett intyg för att arbeta med härdplaster som är ett moment under utbildningen.

Vad ingår i en fransutbildning?

I denna fransutbildning får du lära dig allt om fransförlängning och vilka tekniker man använder för ett naturligt och hållbart resultat. Vi kombinerar teori med praktik så att du får de rätta verktygen att arbeta som certifierad fransstylist. Genom att använda vårt material, ha tålamod och använda rätt teknik har du de rätta förutsättningarna att erbjuda dina framtida kunder en fransförlängning av högsta kvalité.

  • Du lär dig arbeta med volymfransar, singelfransar (och underfransar) inkl. kvalificerad härdplastutbildning.
  • Du får ett startpaket och teorimaterial till ett värde av ca 2.500 kr.
  • Efter avslutad utbildning i fransförlängning får du en internationell certifiering som visar att du är certifierad fransstylist.

Boka din plats på vår fransutbildning – Bli certifierad fransstylist

Om du är intresserad av skönhet är detta det rätta yrket för dig. Som certifierad fransstylist får du träffa många trevliga kunder i arbetet och får arbeta med det du brinner för. Vår fransutbildning har flera kursstarter under året och vi ser fram emot att träffa dig på nästa utbildningsstart. Kontakta oss redan idag för att få mer information om nästa kursstart och för att ställa dina frågor.

Ta ett kliv in i skönhetsbranschen eller nischa dig med vår fransutbildning.