Om oss

Välkommen till Siano Beauty Academy som erbjuder kvalitativa och certifierade fransutbildningar i Västerås. Vi som arbetar här är alla erfarna fransstylister och är under ledning av Susanna Soriano som är Master Trainer inom fransar.

På Siano Beauty Acadamy är fransar och bryn vår största passion. Vår målsättning är att ge dig de rätta förutsättningarna att utbilda dig till fransstylist och förse dig med kunskaper inom volymfransar och singelfransar.

Vi arbetar utifrån konceptet från Look by Linn som tagit fram en grundläggande fransutbildning i kombination med professionell coachning under och efter utbildningen. Vi använder endast den egna produktserien i vår utbildning men även i våra behandlingar vid en fransförlängning.

Lång erfarenhet av volymfransar och singelfransar

Våra fransstylister har lång erfarenhet av att utbilda och lära ut olika metoder vid en fransförlängning. Våra fransstylister fokuserar på helheten så att du får de rätta verktygen att arbeta med volymfransar och singelfransar efter utbildningens slut. Siano Beauty Academy är en kombinerad skola inom fransutbildning och erbjuder även behandlingar inom fransförlängning.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om Siano Beauty Academy eller vill veta mer om vår fransutbildning.