Boka kurs

Vill du bli fransstylist? Då har du kommit rätt! Vår skönhetsskola erbjuder kvalitativ fransutbildning i singelfransar, volymfransar och härdplast. Efter avslutad utbildning erhåller du ett internationellt certifikat som bevisar att du är certifierad fransstylist.

Vi erbjuder olika utbildningar i fransförlänging beroende på vilken erfarenhet du har och vilka förkunskaper du har sedan tidigare. När du vill boka fransutbildning i Västerås är du välkommen att ange vilken utbildning du vill boka samt ställa eventuella frågor.

  • Grundutbildning för att bli fransstylist utan förkunskaper. Du lär dig fransförlängning med singelfransar, volymfransar (och underfransar) inklusive härdplastutbildning.
  • Grundutbildning i volymfransar för dig som är certifierad i singelfransar. Detta är en fördjupad kurs för dig som redan arbetar som fransstylist med singelfransar. Här lär du dig arbeta med volymfransar (och underfransar) inklusive härdplastutbildning.

Vi har kontinuerliga kursstarter under året så tveka inte att skicka din bokningsförfrågan redan idag. Du kommer i kontakt med oss via vårt kontaktformulär, via telefon eller via mejl.